onsdag 8. juni 2011

Junifest på Akam Fotoforum - Del 8 - Estenstadmarka - Bibliotek

Foto:RandiAa©
Det ble en rask tur i Estenstadmarka i dag, nesten for varmt. Må jo av og til se om det lille "Grindhuset" ved Tømmerholt som er mitt Året-rundt-fotomotiv. Bilder fra flere årstider på Flickr-set-Estenstadmarka.
Foto:RandiAa©
Rart ingen badet, forresten, det nærmet seg 30 grader i luften nesten. Men det var flere som hygget seg ved vannet i hvert fall.
Foto:RandiAa©
Foto:RandiAa©
Foto:RandiAa©
Foto:RandiAa©
Blomsterenger og ville skogs-planter i naturens vakre hage:
Foto:RandiAa©
Geranium sylvaticum - Skogstorkenebb - Foto:RandiAa©
Fragaria vesca - markjordbær - Foto:RandiAa©
Viola riviniana  - Skogfiol - Foto:RandiAa©
Viola riviniana  - Skogfiol - Foto:RandiAa©
Veronica chamaedrys  - tveskjegg-veronica- Foto:RandiAa©
Denne veronican identifiseres lettest ved å finne ut om  det ene av de fire,  blå kronbladene er smalere enn de tre andre. Planten har også tre veldig synbare grifler.
To om løvetannen - Foto:RandiAa©
På hjemveien rakk jeg innom biblioteket før stengetid; det var lydbøker som lå og ventet på meg. (Hjelmen er med nå, etter sykkeluhellet):
Foto:RandiAa©
Etter opphold i naturens hage, ble det tid for en liten foto-runde i hagen rundt husveggene. Fortsettelse i Junifest Del 9

Informasjon: Junifest på Akam foto-forum 
Min Junifest på Forumet

Estenstadmarka-Strindamarka, a set on Flickr - Foto:RandiAa©
Open gate, Grindhuset Tømmerholt, 05.08.2009EstenstadmarkaEstenstadmarkaEstenstadmarkaEstenstadmarkaVaccinium vitis-idaea (tyttebær)
EstenstadmarkaThe Spring at Månen, EstenstadmarkaView from Månen, EstenstadmarkaEstenstadmarkaEstenstadmarka, unknown plantEstenstadmarka Stellaria graminea  (gress-stjerneblomst)
Estenstadmarka, unknown plantEstenstadmarka, heading towards MånenEstenstadmarka - summer idyll"Grindhuset, Tømmerholt"Grindhuset" at Tømmerholt, 08.06.2011Two for the Dandelion
Veronica chamaedrys (tveskjegg-veronica)Viola riviniana (skogfiol)Viola riviniana (skogfiol)Tømmerholt-dammen June 2011Tømmerholt dammenTømmerholt-dammen June 2011

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar