onsdag 5. september 2012

Randi's Activities | RunKeeper - Fossegrenda-Moholt - i storm og regn

Gå-løype Moholt-Fossegrenda
Jeg kombinerte et ærend til Teglgården Fossegrenda med en liten mosjonstur. Brukte Runkeeper samtidig som jeg hadde Usynlig (En roman som bryter mange tabu-områder)- Paul Auster -  på øret. Storm og regn, regntøy på, men det var så tett og ekkelt at man ble mer våt under det enn utenpå. 
Nano Tannteknikk ligger i Fossegrenda, og jeg skulle dit for noe etterarbeid etter det leie sykkeluhellet jeg hadde i fjor, hvor tenner løsnet og noe brakk.
Teglgården - Fossegrenda "Live" Google-bilde
Ruten på kartet tok noen timer, fordi jeg hadde en avtale med Nano, og på hjemveien hadde jeg en avtale med Gerd, da ble det Rekesalat til lunch på Moholt.
Kameraet ble igjen hjemme i dag - ville ikke utsette det for dette uværet - da jeg kom hjem derimot, fant jeg det frem og tok noen få bilder i glasshuset, brukte stativ for det var ikke så veldig godt lys lengre - men jeg var ikke særlig heldig med bildene i dag - det var noe med den manuelle fokuseringen på dette nye kameraet som var forskjellig fra den forrige modellen - får vel øve mer på det - så blir det kanskje bedre etter hvert. Disse pelargoniene tok jeg stiklinger av i dag, så de var liksom for hånden - jeg har blogget om Pelargonium tidligere også. Her for eksempel:
Pelargonium peltatum - Foto:RandiAa©
Pelargonium peltatum - Foto:RandiAa©
Pelargonium peltatum - Foto:RandiAa©
 

2 kommentarer:

  1. Flotte blomsterbilder! Jeg skal tømme de fleste krukker i morgen, for regnet og vinden har gjort sitt:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Uff ja. Krukkehortensia'n min står omtrent bladløs, med noen blomsterkvaster i toppen. Det var skikkelig storm her i natt. Men lurt å ta stiklinger av fine "pelliser" så er de lettere å overvintre.

      Slett