torsdag 19. mai 2011

Randi's Activities | RunKeeper - Sykkeluhell i dag

Randi's Activities | RunKeeper

Etter en fin sykkeltur i litt regn og tordenvær, så handlet jeg litt matvarer på nærbutikken før jeg skulle ta de siste hundrede meterne hjem. Matvarene var tjoret bak på sykkelen som vanlig. I stedet for å ta den raskeste sti-veien det siste stykket, tok jeg asfalt-bilveien. Ulykken skjedde rett etter svingen, rødt merke på kartet. Svingen er 90 grader og jeg tok god fart for det er bra stigning rett etter svingen, jeg var ikke kommet helt ut av svingen, lå på høyre side, men ikke helt i vei-kanten. En bil kom imot, den var vel heller ikke helt på sin høyre side. Jeg så at det bars rett i bilen, men jeg slengte sykkelen raskt til høyre og unngikk vel å kjøre rett i bilen. (Uten hjelm i dag, det blir det ikke heretter). Min manøver var så rask at jeg stupte rett i asfalten, fjeset ned. Det var haken som smalt nedi med et høyt smell. Tennene gikk rett igjennom og laget hull. En ble helt av og et par løse, og da jeg fikk summet meg litt og løftet hodet ble det nok en liten blod-dam på asfalten. En snill nabo var med meg hjem med sykkel og varer og vi fikk ringt etter x-en som tok meg til sykehuset. Der tok det noen timer, fikk sydd både utenpå haken og inni munnen, og til røntgen med hode og kjeve. Der var det sånn noenlunde i orden, en liten løs splint, men ellers bra. Hoven og blå ja, men det kunne gått verre. Må prøve å komme meg til tannlege i morgen og se hva han kan gjøre for å bøte noe på skaden...må vel ta på noe burka-lignende for å skjule fjeset.  Men det blir nok sykling, da med hjelm. Hadde det ikke vært for mitt person-vern, he,he...så hadde jeg tatt noen bilder. (Har egentlig gjort det av den blodige, hovne ansikts-delen...men det er ikke for publisering).  Nå skulle jeg reise til Oslo om noen dager, og det gjør jeg også, men da må jeg fjerne stingene når jeg kommer dit.  Litt ille at jeg ikke kan spise, kanskje litt flytende suppe og en kopp te....trøst, trøst...(gamle damer lever farlig)

15 kommentarer:

 1. Huffoghuff :-(
  Riktig god bedring Randi. Klem
  Hilsen Kirsten

  SvarSlett
 2. Takk skal du ha, fint med litt trøst.

  SvarSlett
 3. God bedring du gale kvinne
  Masse klemmer fra Ståle

  SvarSlett
 4. Tusen takk Ståle, det hjelper med litt trøst ja....

  SvarSlett
 5. Uffameg - fælt å slå seg, men det er nå ekstra ille når man slår ut tenner og får problemer med å få i seg mat.
  Takk og pris for leger og tannleger som kan ordne opp!
  Klem til deg.

  SvarSlett
 6. God bedring Randi - og lykke til hos tannlegen!

  SvarSlett
 7. Uffameg Randi, dette kunne gått verre ja. Riktig god bedring og håper du har hjelm med solid hakebesekyttelse nå da....

  SvarSlett
 8. Uff, så uheldig. God bedring fra meg også!

  SvarSlett
 9. Takker, alle.Terapi i litt trøst og støtte. Ja, jeg var heldig, hadde på hjelm i dag og syklet til tannlegen min i morges. Han er flink. Så det går sin gang. Kan nok ikke tygge på en del dager, men jeg har kjøpt inn masse god smoothies og tynne supper, så har jeg te-en da.Det verste blir tålmodigheten til å ta det med ro....

  SvarSlett
 10. Du er et råskinn! Tenk å sykle til tannlegen i dag... Ta godt vare på deg selv nå da... Håper at du kommer deg fort, og får en god tur til Oslo! Klem Hege

  SvarSlett
 11. For godt vant vet du, Hege, så heldig aldri syk osv.Men følte meg veldig flau over dette. Nå har jeg hatt en nydelig lunch med avsilt fiskesuppe gjennom sugerør, og en kjempegod smoothie til dessert, nå god te, og Oprah på TV. He,he...sitter jo aldri i en stol og ser slikt på TV jeg, ja, ja, noen kompensjoner bør man ha.

  SvarSlett
 12. Det var ille å høre, Randi. Håper alt reparerer seg uten smerter og trøbbel.

  SvarSlett
 13. Kunne vært verre, Einar. Jeg var nok heldig tross alt. Men man blir litt skremt. Vi har et treff kanskje neste fredag, sendte deg mail.
  (PS. Og så flott slekts-siden din har blitt, profft, har prøvd å lappe litt på vår felles slekt, men det er for gammeldags nå.)

  SvarSlett
 14. God bedring! Høres ordentlig vondt ut. Hvordan er det med tennene? Er skade på tenner noe man må betale selv? For et mareritt! Må ha vært en psykisk påkjenning også.

  SvarSlett
 15. Takk Gerd.Som sagt, jeg er glad det ikke gikk verre. Prøvde meg på omelett i dag, men får nok holde meg til sugerøret ja. De tennene som er løse, skal man se om vil feste seg igjen. Men det er vondt i de. En krone fikk jeg på en som brakk. Ja, man blir litt skremt. Men har jo syklet turen min i dag også da.

  SvarSlett