torsdag 7. juli 2011

Photo-Walk: Akam-treff - Heimdal - 02.07.2011

Foto:RandiAa©
Som bildet viser var det noe utvidet Akam foto-treff denne måneden.
Det månedlige fototreffet for juli ble som vanlig avholdt på første lørdag i måneden. Men denne gangen var treffet ganske utvidet og sommerlig. Arrangør og initiativtaker var Tor Atle. Han inviterte til et stortreff på Heimdal der han bor og en utfart til Hestsjøen.  Det ble en kombinasjon av fotografering, naturopplevelse og stor sommerfest med grilling og fantastisk vær og godt oppmøte. Riktig en heldags-affære.
 
Ved Heimdal stasjon - Foto:RandiAa©
Vi møttes på Heimdal jernbanestasjon, og Tor Atle hadde lagt opp til en interessant Photo-walk i området. Her var det både industri, underganger og mange spennende "kunst"-motiver:
Foto:RandiAa©
Foto:RandiAa©
Foto:RandiAa©
Foto:RandiAa©
Foto:RandiAa©
Foto:RandiAa©
Etter en innholdsrik fotorunde rundt stasjonsområdet og sentrum, trakk vi videre oppover Ringvålveien hvor Tor Atle og hans kone hadde gjort klar terrassen for førte sosiale samling. Banner på husveggen viste på lang avstand at her var det Akam Foto-treff. Likeså kunne man gå etter duften av nystekte vafler som Marthe hadde laget, syltetøy og rømme og valgtfritt drikke. Etter en livlig og hyggelig sosial pause med mye fotoprat og mye godt å spise, bar det ut på en "blåtur". Nå forlot vi industriområdet og bega oss ut i mer landlige og idylliske omgivelser. Vi kjørte i kortesje etter Tor Atle - videre oppover Ringvålveien og endte opp ved et idyllisk vann, Hestsjøen. Her manglet det ikke på motiver:
Foto:RandiAa©
Foto:RandiAa©
 
Foto:RandiAa©
Kristine rømmer fra spøkelseshuset vi fant - Foto:RandiAa©
Foto:RandiAa©
Foto:RandiAa©
Foto:RandiAa©
En glupsk Araniella cucurbitina - eller Misumena vatia - Foto:RandiAa©
Foto:RandiAa©
Foto:RandiAa©
Foto:RandiAa©
Foto:RandiAa©
Da tiden var inne for vår grill-middag-"avtale" - (for mens de ivrige fotografer fordrev sin hobby, hadde Marthe  forberedt grillfestens  middag med tilbehør.) - samlet Tor Atle omtrent alle til avfotografering:
Foto: Tor Atle Kleven©
Da ventet mer mat på oss:
Foto:RandiAa©
Foto:RandiAa©
Og de som ikke bare nøt de gode rettene, hadde mye å snakke om, her var det dagens fotofangst som ble diskutert, i tillegg var det utstyr og objektiver som skulle saumfares og bytte-lånes. Flere hadde med seg en del interessante nyanskaffelser.
Etter grillfesten deltok de siste Akamistene i en interessant utprinting på Tor Atles gedigne printer: Eivinds fantastiske New York panorama som var tatt fra Empire State Building - du verden - det ble litt av et vegg-bilde i 2 meters lengde - et panorama som kunne ta pusten fra enhver.
Og flere av bildene fra dette treffet finnes på Flickr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar